torstai 26. elokuuta 2010

Aavistus tulevasta syksystä...

Kolea, kostea ilma. Katselen ikkunasta kadulla kulkijoita lämmitellen sormia kahvikupin ympärillä. Pot pourrin huumaavan ihana tuoksu, clean cotton (en kylläkään muista pyykin tältä tuoksuneen),on levinnyt ympärille. Vanhat ikkunapokat nojaavat seinään ja tekoturkispäällysteiset tyynyt rautasovalla kutsuvat sekaan lämmittelemään.
Olen töissä. Kuulun niihin onnellisiin joiden työpäivät täyttyvät ihanista tuoksuista, esteettisesti kauniista ympäristöstä, mukavista rupatteluhetkistä uusien ja vanhojen asiakkaiden kanssa. Välillä tietenkin siivotaan, maksetaan laskuja yms. mutta ne unohtuu nopeesti.
Ilmassa on jo aavistus syksyä. Kadun puut vaihtavat pian vihreytensä keltaiseen ja oranssiin. Luultavasti samaan aikaan kun persikkasaippua ja uuniomena tuoksukynttilä saapuvat kauppaan. Persikan haalean keltainen ja uuniomenan ruskan väri ja lämmin tuoksu luovat halloween fiilistä aikuiseenkin makuun ilman ilkeännäköisiä kurpitsanaamoja.
Koska kyllästyn kaikkeen nopeesti, vaalea kotini saa värinsä kynttilöistä, hedelmistä, kukista. Kun lempiväri muuttuu viikossa niin silloin on kynttilä poltettu, kukat kuolleet ja hedelmät syöty.
Nyt lyhdyssä tuoksuu suklaakynttilä, pala vaniljasaippuaa puhdistaa päivän pölyt, ruukkuun on muuttanut myrtti. TERVETULOA SYKSY!

3 kommenttia:

  1. Oikein kivan olonen uusi blogi! täytyy jatkossa alkaa seuraamaan :)

    VastaaPoista
  2. Vaikuttaa kivalta blogilta! Toivottavasti pian tulee uusia tekstejä ja kuvia ;)

    VastaaPoista
  3. Hienoa että olet saanut blogin! Facebookissa jo liikkeeseesi tutustunut ja täytyy tulla käymään paikanpäällä kun seuraavan kerran Tampereella olen.

    VastaaPoista